Kosten Hijscertificaat

De kosten voor een hijscertificaat zijn afhankelijk van uw ervaring en of u uw certificaat op locatie of bij u op de werkvloer wilt behalen. De getoonde prijzen zijn inclusief lesmateriaal en de kosten voor het praktijkexamen. Voor cursussen op zaterdag geldt een toeslag van € 50,00.

Voor certificeringen van werknemers bij u op de werkvloer (incompany) kunt u het beste een offerte aanvragen. Hieronder ziet u een overzicht van onze cursussen plus de kosten om het hijscertificaat te behalen.

1-uurs incompany cursus Veilig Hijsen

Bedrijven

Bespaar geld en tijd met deze hijscursus. Uw personeel wordt binnen een uur voorbereid op het hijsen en aanslaan van diverse lasten.
Deze cursus kan bij u op locatie worden gegeven en is speciaal ontwikkeld voor werknemers.

Herhalingscursus hijscertificaat

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Snel in het bezit zijn van een geldig certificaat Veilig Hijsen als uw huidige certificaat is verlopen. Om de kennis van uw medewerkers op te frissen, worden praktijkoefeningen gecombineerd met theorie, zodat de medewerker weer helemaal op de hoogte is.

Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

Beginnerscursus Hijscertificaat

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Bij weinig of geen ervaring in het aanslaan of hijsen van lasten is een basisopleiding Veilig Hijsen erg geschikt. Deze training is beschikbaar als incompany cursus, maar wij trainen werknemers ook op opleidingslocaties in heel Nederland.

Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

In samenwerking met het UWV biedt Hijscertificaat.nl u de mogelijkheid om gratis uw hijscertificaat te behalen. Bij ons vraagt u gemakkelijk en snel een opleiding veilig hijsen aan. Wij zijn erkend opleider van het UWV en kunnen u daarom dit speciale scholingspakket aanbieden. Bij het positief afronden van de hijscursus ontvangt u een hijscertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Kosten: Gratis

Dé aanbieder voor Hijscursussen in Nederland.

Hijscertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het veilig hijsen certificaat. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een hijscertificaat.

Certificering in 1 uur! Bekijk alle cursussen