CONTACTGEGEVENS

VRIJTHOF 5C, 7731 CN, OMMEN

 INFO@HIJSCERTIFICAAT.NL

 0529 820 210

Of gebruik ons contactformulier

  OVER HIJSCERTIFICAAT.NL

  Hijscertificaat.nl is een onderdeel van NoRisk Veiligheidsopleidingen: een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van certificeringen en cursussen voor beginnende professionals of gevorderden. Wij bieden hijscursussen aan die gericht zijn op het veilig en efficiënt bedienen van hijswerktuigen. Onze hijscertificaten zijn wettelijk erkend en voldoen aan de eisen die de Arbowet en verzekeraars stellen.

  Ervaren instructeurs

  Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in het opleiden van personeel. In veel gevallen hebben zij ook zelf in de branche gewerkt, waardoor zij veel praktijkvoorbeelden kunnen geven over het belang van veilig aanslaan en verplaatsen van lasten.

  Minimaliseren van veiligheidsrisico’s

  Wij houden bij het opleiden van personeel rekening met de processen die binnen uw onderneming spelen. Om veiligheidsrisico’s goed in kaart te kunnen brengen, bezoeken wij uw bedrijf. Op basis van deze inventarisatie geven wij advies, met als doel gesignaleerde risico’s te minimaliseren.

  De klant staat hierbij centraal. Wij roepen u daarom op om actief feedback te geven, zodat wij onze cursussen verder kunnen verbeteren. Op deze manier sluiten onze cursussen nog beter op uw onderneming aan.

  We hopen u snel als klant te mogen begroeten.
  NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V.

  Dé aanbieder voor Hijscursussen in Nederland.

  Hijscertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het veilig hijsen certificaat. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een hijscertificaat.

  Certificering in 1 uur! Bekijk alle cursussen