Incompany cursus Veilig Hijsen

Met onze unieke vernieuwde methode (her)certificeren wij uw werknemers in 1 uur op uw eigen werkvloer. U bespaart hierdoor op loon- en opleidingskosten. In een enkele hijscursus bij u op locatie zorgen wij dat uw werknemers gecertificeerd zijn, zodat ze daarna direct weer aan de slag kunnen.

Incompany cursus Veilig Hijssen

 • Certificeer uw werknemers in 1 uur met onze incompany trainingen
 • Uw personeel is maar 1 uur uit de roulatie
 • Incompany hijsbewijs halen vanaf €159,-
 • Trainingen door heel Nederland en op locatie

 

“Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken”

 

Offerte aanvragen voor incompany Veilig Hijssen

Vul het contactformulier hiernaast in voor het aanvragen van een offerte voor een incompany training. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. We maken een voordelige offerte op maat voor u. U kunt ons ook bellen via het telefoonnummer 0529 820 210. Wij komen bij u op de werkvloer langs om uw werknemers te certificeren. Dit doen wij niet enkel voor grote groepen, maar ook voor kleine groepen werknemers en voor individuen.

Hijscertificaat: het bewijs dat uw personeel deskundig is met hijswerktuigen

Onze 1-uurs certificering voldoet aan alle eisen die de ARBO-wet en arbeidsinspectie stellen. Het hijscertificaat dat uw werknemer ontvangt is vijf jaar geldig. De werkgever ontvangt een competentierapport over de vaardigheden van de werknemer. Met dit rapport kunt u bij een inspectie de vakkundigheid van uw werknemer aantonen.

Hijscertificaat halen in één uur

Tijdens de hijscursus van 1 uur leren we uw personeel hoe ze veilig met hijswerktuigen werken. De cursus Veilig Hijsen bestaat uit praktijkoefeningen en theorie. We behandelen tijdens de hijscursus de volgende onderwerpen:

Inhoud theorie

 • Veiligheidsregels en Arbowet
 • Hijswerktuigen bedienen en besturen
 • Lasten hijssen en aanslaan
 • Maximale werkbelasting
 • Hijsbanden, kettingen en hijsmiddelen

Inhoud praktijk

 • Bewustwording van gevaren en risico’s
 • Het aanslaan en verplaatsen van lasten
 • Veiligheidsaspecten
 • Hulpmiddelen gebruiken

Veelgestelde vragen over de incompany cursus Veilig Hijsen

Wat is een incompany cursus Veilig Hijsen?

Onze incompany cursus Veilig Hijsen hebben we speciaal ontwikkeld om meerdere medewerkers van een bedrijf tegelijkertijd op te leiden in veilige hijspraktijken. Deze cursus geven we dan ook op de locatie van uw bedrijf.

Wat wordt er behandeld tijdens een incompany cursus Veilig Hijsen?

Een incompany cursus Veilig Hijsen omvat meestal onderwerpen, zoals de principes van hijsen, veiligheidsvoorschriften en -normen, hijsuitrusting en -gereedschap, inspectie en onderhoud van hijsmiddelen, risicobeoordeling, communicatie tijdens hijsactiviteiten en noodprocedures. De exacte inhoud kan variëren afhankelijk van de behoeften van het bedrijf.

Hoelang duurt een incompany cursus Veilig Hijsen?

Als u ervoor kiest om uw werknemers middels een incompany cursus op te leiden, zijn ze na een uur gecertificeerd. Uw werknemers zijn dus slechts 1 uur uit de roulatie.

Wordt er een certificaat verstrekt na het voltooien van de cursus?

Ja, nadat de deelnemers de cursus succesvol voltooid hebben, ontvangen ze een certificaat van deelname. Dit certificaat bevestigt dat ze de vereiste training hebben gevolgd en over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om hijsactiviteiten veilig uit te voeren.

Moet de cursus regelmatig worden herhaald?

Ja, de cursus moet na 5 jaar herhaald worden om de kennis en vaardigheden op te frissen en eventuele veranderingen in veiligheidsvoorschriften en -normen bij te werken. Volgt u geen herhalingscursus? Dan vervalt de geldigheid van het certificaat na 5 jaar.

Kan de incompany cursus worden aangepast aan de specifieke behoeften van ons bedrijf?

Ja, het is mogelijk om de incompany cursus Veilig Hijsen aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Voordat de training begint, voeren we indien gewenst een gedetailleerde behoefteanalyse uit om te bepalen welke onderwerpen en praktijken het meest relevant zijn voor uw organisatie. Op basis daarvan kan de cursusinhoud worden aangepast om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Wie geeft de incompany cursus Veilig Hijsen?

De cursus wordt gegeven door onze ervaren instructeur die gespecialiseerd is in hijsactiviteiten en veiligheid. De instructeur heeft kennis van de relevante voorschriften en normen en is in staat om de cursus op een interactieve en boeiende manier te presenteren.

Wat zijn de kosten van een incompany cursus Veilig Hijsen?

Voor slechts € 159,- per persoon behalen uw werknemers het Veilig Hijsen certificaat.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze incompany cursus Veilig Hijsen? Neem contact met ons op of vraag via bovenstaand formulier een offerte aan.

0529 820 210

info@hijscertificaat.nl

  Offerte aanvragen

  Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Heeft u vragen, dan kunt u bellen naar het telefoonnummer 0529 820 210. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.


  Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7%d

  Dé aanbieder voor Hijscursussen in Nederland.

  Hijscertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het veilig hijsen certificaat. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een hijscertificaat.

  Certificering in 1 uur! Bekijk alle cursussen