CURSUS VEILIG HIJSEN IN EMMEN

Hieronder vindt u een overzicht van onze hijsopleidingen in Emmen. Klik op 1 van de opleidingen om de cursusdata en cursusdetails te bekijken. De meeste cursussen worden meerdere keren per maand in Emmen gegeven.

Deze opleidingslocatie voor de cursus veilig hijsen in is goed bereikbaar voor cursisten uit de regio, ook zij kunnen hun hier snel en voordelig hun hijscertificaat halen:

1-uurs incompany cursus Veilig Hijsen

Bedrijven

Bespaar geld en tijd met deze hijscursus. Uw personeel wordt binnen een uur voorbereid op het hijsen en aanslaan van diverse lasten.
Deze cursus kan bij u op locatie worden gegeven en is speciaal ontwikkeld voor werknemers.

Herhalingscursus hijscertificaat

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Snel in het bezit zijn van een geldig certificaat Veilig Hijsen als uw huidige certificaat is verlopen. Om de kennis van uw medewerkers op te frissen, worden praktijkoefeningen gecombineerd met theorie, zodat de medewerker weer helemaal op de hoogte is.

Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

Beginnerscursus Hijscertificaat

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Bij weinig of geen ervaring in het aanslaan of hijsen van lasten is een basisopleiding Veilig Hijsen erg geschikt. Deze training is beschikbaar als incompany cursus, maar wij trainen werknemers ook op opleidingslocaties in heel Nederland.

Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

Veelgestelde vragen

Onze klantenservice krijgt regelmatig dezelfde vragen. We hebben de meestgestelde vragen voor u beantwoord op onze pagina Veelgestelde Vragen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 0529 820 210 of info@hoogwerker-cerficaat.nl.

Dé aanbieder voor Hijscursussen in Nederland.

Hijscertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland naast Emmen:

Hijsbewijs Son

Hijsbewijs Wijchen

Hijsbewijs Amsterdam

Hijsbewijs Etten-Leur

Hijsbewijs Hengelo

Hijsbewijs Houten

Hijsbewijs Schiedam

Hijsbewijs Tilburg

Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het veilig hijsen certificaat. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een hijscertificaat.

Certificering in 1 uur! Bekijk alle cursussen