Zutphen

CURSUS VEILIG HIJSEN IN ZUTPHEN

Hieronder vindt u een overzicht van onze hijsopleidingen in Zutphen. Klik op 1 van de opleidingen om de cursusdata en cursusdetails te bekijken. De meeste cursussen worden meerdere keren per maand in Zutphen gegeven.

Deze opleidingslocatie voor de cursus veilig hijsen in is goed bereikbaar voor cursisten uit de regio, ook zij kunnen hun hier snel en voordelig hun hijscertificaat halen:

1-uurs incompany cursus Veilig Hijsen

Bedrijven

Bespaar geld en tijd met deze hijscursus. Uw personeel wordt binnen een uur voorbereid op het hijsen en aanslaan van diverse lasten.
Deze cursus kan bij u op locatie worden gegeven en is speciaal ontwikkeld voor werknemers.

Herhalingscursus hijscertificaat

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Snel in het bezit zijn van een geldig certificaat Veilig Hijsen als uw huidige certificaat is verlopen. Om de kennis van uw medewerkers op te frissen, worden praktijkoefeningen gecombineerd met theorie, zodat de medewerker weer helemaal op de hoogte is.

Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

Beginnerscursus Hijscertificaat

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Bij weinig of geen ervaring in het aanslaan of hijsen van lasten is een basisopleiding Veilig Hijsen erg geschikt. Deze training is beschikbaar als incompany cursus, maar wij trainen werknemers ook op opleidingslocaties in heel Nederland.

Kosten: € 219,00 (€ 264,99 incl. btw)

Dé aanbieder voor Hijscursussen in Nederland.

Hijscertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het veilig hijsen certificaat. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een hijscertificaat.

Certificering in 1 uur! Bekijk alle cursussen